23 Mart 2011 Çarşamba

Wooohooooo Bu Da Benim İlk Blog Yazım!!!


Bu resim çok hoşuma gitti :)) hehehe bakmak bile çok eğlenceli bu resme. küçükken çok misket oynardık biz aklıma o günler geldi. misketlerim eskimesin diye yere koymak istemezdim ben. ikiye ayırmıştım misketleri oyunda kullanılacaklar ve kullanılmayıp sadece seyredilecekler.. seyredilecek misketlerime gözüm gibi bakardım, her gün onları filesiyle birlikte elimde gezdirir ve asla onlarla oynamazdım. Her akşam eve gelince onları fileden çıkarı tek tek inceler evde halının üstünde oynar, geri toplardım. 
Şimdi de insanlar böyle benim için, ikiye ayrılıyorlar. İstediğim zaman fırlatılıp atılacaklar ve gözüm gibi bakılacaklar :) Bakarken bile içten içten gözlerimle sevdiğim bir adam var hayatımda.. akşam olsun da bir an önce göreyim dediğim.. Hayatın karşıma çıkardığı en güzel sürpriz.. Olacağına benim bile inanmadığım hayallerimi gerçekleştiren bir adam.. Her sarhoş olduğunda "çok seviyorum ben seni, daha önce nerdeydin sen ?" diye bana aşkını itiraf eden bir adam.. Dışardan çok kasıntı görünen ama bana bakarken gözleri dolan bir kocam var.. 
yukardaki cam misketler gibi kalbi olan arkadaşlarım var.. kalplerinden geçenleri bana yansıtan.. yalanı dolanı olmayan.. kalbimin üstünde taşıdığım dostlarım var.. birlikte hep bir ağızdan şarkı söylediğimiz, kadehleri okuşturup sağlığa mutluluğa içtiğimiz!
Bi de kardeşim var.. çok özlediğim.. yurtdışında yükseklisans yapıyor kendisi.. 
Ben de hayattan onunla ilgili bir sürpriz bekliyorum şu an! hadi italyaya gidelim hadi italyaya gidelim!!!!

:):):) tini mini hanım

2 yorum: